Hoe later op de avond…

Hoe later op de avond…

Wat waren we blij met onze metselaar Emiel uit Vijfhuizen. Het dorp waar ze net als in Santpoort elkaar helpen. Vrijdagmiddag kwam hij meteen na zijn werk ons nog helpen en zijn enthousiaste collega Roland uit Beverwijk was ook mee omdat hij het een geweldig project vond. Samen hebben ze een berg stenen verwerkt. Met Harry als opperraar die stenen aanvoerde, cement maakte en stenen op maat sneedt. Wederom wat een teamwork!! Het werd donker en ze bleven metselen, ongelooflijk wat ze neergezet hebben in 1 avond.

Met een voldaan gevoel zijn we laat op de avond naar huis gegaan. Ook trotse paps en mams kwamen nog even kijken in het donker.

Vanmorgen vroeg kwam onze andere enthousiaste gast metselaar uit Heerhugowaard. Ook hij heeft vandaag ongelooflijk veel gedaan in samenwerking met snor die ook alles deed wat nodig was om Marco te helpen. Nu de trap nog en dan is het metselwerk klaar.

Ook op het dak werd er hard gewerkt. Nico is de hele dag op het dak bezig geweest om voorbereidingen te treffen voor de zinken leien. Wat n dorp…ons kent ons…iedereen kent Nico en roept en toetert naar hem. En ook het weer is nog steeds fantastisch….laat het nog maar 3 weken zo blijven….we zijn aan het aftellen!!

Reacties zijn gesloten.