Nog 10 nachtjes!

Nog 10 nachtjes!

Vandaag vroeg op pad met koffie voor n aantal mannen. Onderweg kwam ik Snor tegen op zijn tractor op weg naar de bouwplaats. Daar werd ondertussen weer 9 kub zand gebracht door Gebr. Scholten en dat moest wederom ook in het podium. Vriend Thijs stond al te wachten en samen hebben ze ook al dit zand keurig in de bak gedaan.

Ondertussen was Paul Voorting van PéVé Daktechniek begonnen op het dak met de “losangen” ofwel de zinken leien. Onder toeziend oog van Rheinzink werden de eerste leien gelegd. Wat wordt het gaaf! Wat krijgen we n mooi dak …vanaf nu gaat het van een leien dakje. Het weer was vandaag weer fantastisch.

Maup de Gier heeft het voegwerk voor zijn rekening genomen. Samen met n vriend hebben ze alles gevoegd en is het een mooi plaatje geworden. Dit zijn de puntjes op de i waardoor alles er nog mooier en fraaier uit gaat zien. Van  Troupin natuursteen uit de Waarderpolder hebben wij een bijzondere donatie gekregen. Een mooie steen met tekst erin en voor elke hoek n mooi hoekstuk van marmer. Ook op de kopse kanten van de trap n stuk marmer. Maup heeft meteen het marmer meegevoegd en het is een geweldig eindresultaat.

Troupin is voor ons bijzonder, ze hebben ook de steen voor Aart gemaakt op de Biezen. Wij vinden het fantastisch dat ze hier aan mee werken.

     

 

 

 

 

 

 

Reacties zijn gesloten.