10 november 2018

10 november 2018

Yes! Vandaag is het zover, de grote opening. Vroeg in de morgen worden de tafels en stoelen gebracht die gesponsord worden door Tromp Verhuur en Hutten Verhuur compleet met rode loper en paaltjes. Het decor kan gebouwd worden. Firma Korstanje hangt de kerstverlichting in de leilinden en allen doen wij nog een schietgebedje voor het weer.

De hapjes worden gebracht bij Eetlokaal het palet waar Jeanita Koster  samen met Victoria Schuijlenburg van alle hapjes en ingrediënten samen mooie schalen maken. Hier zijn ze heel wat uurtjes zoet mee geweest en dat wordt ook erg gewaardeerd. De hapjes worden ons aangeboden door Santpoort aan Zee, Van Ofwegen poelier, Slagerij Duyn, Bol Groente, Pasta Casa, Bakkerij Vreman, Koppes Snacks, Brasserie de Bank, Dijkman kaas. Fantastisch zo n dorp, zulke winkeliers.

Langzaam wordt het plein een feestterein…. Gert -Jan Huybens verzorgt de muziek installatie en licht. Alles valt wederom als een puzzel in elkaar.

Jan vd Meulen begint met zijn toespraak, en de emoties zijn voelbaar. Als familie staan we aan de voet van de rode loper, de wethouder Bram Diepstraten spreekt ons ook toe en we voelen ons erg gesteund door de gemeente en daar zijn we erg blij mee.

Dan is het moment daar…. samen met Margot Aarts, Aart zijn zus die in Spanje woont, onthul ik de steen met de tekst:

Aan Santpoort aangeboden door een ieder die een warm hart toedraagt aan het Aart Aarts Fonds

Daarna hebben wij met ze zevenen: Astrid met haar kinderen Sharon, Jennifer en Alex en ik met mijn kinderen Anthony en Victoria de 7 linten geknipt van de witte ballonnen. Alex heeft erna nog een fles gesabreerd met Jasper Tasseron van Moutardier Champagne en Abba Dance begon met het eerst liedje….het feest kan beginnen. Grote dank aan Jan vd Meulen, Gert-Jan Huybens, Marielle, en alle aanwezigen, muziekanten, sponsoren en donateurs. En vooral al die mensen die van het begin af aan hebben geloofd dat het zou lukken….

En natuurlijk aller grootste dank voor de vrijwilligers die door Paul Voorting vereewigd zijn in het zink boven op het dak op de pinakel.

Mijn gezin bedankt voor het steunen en natuurlijk mijn lieve ouders.

Lieve Aart,

Ik verbreek de stilte,

En fluister jouw naam

De wereld zal nooit vergeten,

Dat jij ooit hebt bestaan!

Liefs Makkie ( Margaret)

 

       
 

 

Reacties zijn gesloten.