Last But Not Least

Last But Not Least

Onbetaalbaar zijn deze mannen, wat kun je daar dan voor bedenken om ze te laten zien hoeveel waardering je hebt. Van n klein ideetje werd het steeds groter en leuker, en het leukste was dat geen een van alle wist wat we gingen doen. Ook deze avond stond compleet op sponsors en daar ben ik enorm trots op. De tekst op de steen is zo waar, er zijn zo ontzettend veel mensen die ons een warm hart toedragen gewoon fantastisch.

Het begon om 16.45 verzamelpunt Bartje, daar stonden  enkele Taxi Bassie auto s klaar van Edwin Gorter. De mannen gingen nog steeds onwetend in de taxi. De rit was niet heel ver maar dat mocht de pret niet drukken! Op de Hofgeesterweg bij de Santpoortse Bierbrouwerij van Menno Seegers en Koos Rademakers werden ze verwelkomd.

SURPRISEEE

We gaan zelf bierbrouwen en een bierproeverij stond op het programma. De verbazing was groot maar ze waren meteen enorm enthousiast. De Santpoortse Bierbrouwerij heeft een super gezellige locatie voor leuke feestjes, workshop en teamuitjes.

Samen werd er gekozen voor n bier te gaan brouwen tussen goud en donker in! Het rook heerlijk. Ondertussen de eerste ronde bier op tafel en heerlijke verse uiensoep met stokbrood en kruidenboter aangeboden door Restaurant de Meierij. En natuurlijk super compleet met het mooie servies van Tromp Verhuur, dat maakt het net ietsje meer af. Het was meteen gezellig.

Er volgde nog een biertje waarvan het alcohol percentage meteen iets hoger lag. Ik ben ooit begonnen met tapas workshops te geven en heb daarmee de eerste euro s binnen gehaald voor het Aart Aarts Fonds, vandaag had ik tapas gemaakt voor de mannen. Heerlijk gegeten, gedronken, gepraat en gelachen!! 5 verschillende bieren waarvan de laatste 9.5% was en er flink geproefd was van sommige zelfs dubbel.

Ondertussen werden de brouw werkzaamheden gedaan en nog meer respect getoond voor Bier dan voorheen!! Ohhh zit dat dus zooo, onwijs leuk om te zien. Over 2 maanden is het bier klaar en er is een naam voor bedacht “MuzAartMar” bier! Met 7 mouten  dat moet goed smaken!!

Een ieder heeft nog een fles mee naar huis gekregen met n Triple bier en ieder zn eigen etiket met foto s van de bouw en eigen naam erop. Aangeboden door Kopie Druk, Gall en Gall en Wijnhuis ten Bilt.

Gelukkig kwam Taxi Bassie de mannen ook ophalen en veilig terug brengen naar Bartje, waar ook nog ééééén biertje gedronken moest worden, en natuurlijk ook nog even gezongen!!

Kortom….een gouden avond! Ik kan trots terug kijken op een geweldig team en n super leuke tijd! Ik zal het missen….

 

     

Reacties zijn gesloten.