Nog 4 nachtjes

Nog 4 nachtjes

Wat wordt het spannend! Het lijkt allemaal van een leien dakje te gaan. Misschien is dat de reden dat ik alles extra nog n keer doorneem! Vergeet ik niet ietssss…..

Gister met Jan vd Meulen om de tafel gezeten om de opening door te nemen. Jan, bij Santpoort bekend als de meest enthousiaste stem van het dorp. Met steppenrace en buikschuiven denk je aan Jan. Speaker van het Thialf stadion maar bovenal een vriend van Aart. Samen deden ze de feestweek evenementen graag en hadden daar ook veel plezier. Maar ook voor ons als familie is Jan speciaal en zijn wij vereerd dat hij de openingsspeech voor ons wil doen!

Maar ook is er hard gewerkt door Team Goes! Johan, Joris en Steef hebben erg hun best gedaan en de vloer is bijna klaar. Ook snor en Thijs waren weer hard aan het werk.

De andere hoekstenen van natuursteen zijn ook klaar van Troupin en zitten op hun plek. Maup heeft de laatste voegen gedaan, en ook Jacques werkt de laatste stukjes af met de kwast. Het is net n puzzel….alle stukjes vallen op zn plek…

         

 

Reacties zijn gesloten.